Dandanes težko zanikamo dejstvo, da med najlonkami in zapeljivostjo ni nobene povezave. Nemalokrat se samostoječe nogavice ali nogavice s pasom pojavijo v kakšnih vročih filmskih prizorih, v nočnih kljubih, fotografskih “boudoir” scenah, v zadnjem času so preplavile tudi socialna omrežja ipd. Včasih so naprimer čipke samostoječih nogavic ostale skrite očem javnosti, danes pa se te “morajo” videti. Vsaj delno. Da o podvezicah in pasovih niti ne začnem …

Moški fetiš?

Najlonke so bile v zadnjih letih pogosto domena moških in njihovih fetišev (recimo jim tako), sedaj pa je tudi vse več žensk obsedenih z njimi. Ampak, danes se bomo posvetili moškim in razlogom, zakaj so jim všeč. Fetiš ima morda neki negativni prizvok (Jaz nisem manijak, prisežem!), ampak tokrat si ga bomo izposodili kot nekaj izjemno pozitivnega. Po SSKJ bi fetiš bil: "del telesa, oblačila druge osebe ali predmet, ki pri posamezniku vzbuja spolno poželenje". Bi mu rada zmešala glavo in zagledala njegov presenečen (od navdušenja rahlo bebav) nasmešek? Potem beri naprej. Če si moškega spola, boš pa ugotovil, da imaš več somišljenikov kot si misliš. Vsekakor pa veš, o kakšnem nasmešku govorim. 

Črne nogavice so seksi.

Najlon oziroma poliamid je umetna tkanina, ki ni nič posebnega. Vsaj ne do takrat, ko se iz njega ustvari nit, s katero se stkejo oblačila. Od švic-majic, satenastih hlač ali kril (A bi tudi tukaj našli kakšnega “fetišista”?), spodnjega perila in nogavic. Blago, ki ga tvorijo te niti, je večinoma gladko, rahlo lesketajoče se, včasih prosojno … In prav to so karakteristike, ki so značilne za nogavice. Zato se jim tudi pogovorno reče “najlonke”. 

Kakšne so tiste, ki burijo domišljijo?

Te so različnih vrst in oblik, pri čemer so najlepše prav te, ki so prosojne, pa tudi mrežaste. Si mislila, da so samo samostoječe nogavice tiste, ki burijo domišljijo? Ne, celo hlačne nogavice so. Ob poplavi vzorcev in modelov, ki so odprte v koraku, to niti ni več tako nenavadno. V zapeljivosti seveda dominirajo samostoječe nogavice in nogavice, ki se jih pripno na trakce. Ti so bodisi del pasu za nogavice bodisi del životca oziroma tistega polovičnega bodija, ki ga nikoli ne oblečeš. No, zdaj imaš dodatno motivacijo, da ga.

Kaj pa pravijo naši “feni”? Baje najbolj buri domišljijo krilo. Zakaj? Krajša seveda bolj, še posebno, če so zadaj ali na strani zarezana proti pasu. Minikrila so načeloma podvržena uporabi hlačnih nogavic, malenkost daljša (recimo do kolen) pa dovoljujejo celo samostoječe nogavice in nogavice za pas. Uf, kaj če jih ona res nosi, pa nihče ne ve? Vznemirljivo. 

Krilo in nogavice so najboljša izbira.

Krilo je torej tista sladka ovira, ki pušča njegovi domišljiji prosto pot. Včasih se celo čipka oziroma elastika nogavic vidi skozi tanko tkanino krila, posebno če to ni podloženo in je tesno oprijeto. Nekatere ženske to sicer moti, ampak ni razloga, da bi tudi tebe. Večina ljudi tega ne bo opazila, sploh če je barva krila temnejših barv. Ne morem pa ti zagotoviti, da kakšnega budnega moškega očesa ne bo vznemiril pogled na to, kar bi lahko bilo pod njim. Ampak to je tako subtilno, da ne izgleda ceneno. Kar je očem skrito, je tako ali tako mikavnejše, a ne? 

Nogavice za darilo? Zanj ali zanjo?

Kaj pa valentinovo? Morda je to pravšnji dan, da se že zjutraj tako oblečeš, pohitiš po opravkih in mu pošlješ nekaj slikic iz svojega telefona, da bo njegov testosteron narastel do kritične meje. Dobil bo tisti (bebav) nasmešek in odšteval minute do vajinega srečanja, ko bo nivo svojih podivjanih hormonov lahko prenesel nate. Misliš, da bo nogavice pustil na tvojih nogah? Jaz mislim, da bo! Aha, še to; ti ponudimo en popust na tvoj valenitnov nakup? V košarici vpiši kodo "Valentino24" in si za 15 % znižaj ceno na tvoj nakup. Popust velja na vse izdelke do 16. februarja 2024

Nogavice za pripenjanje so idealno darilo za oba.

Kaj pravi moška publika?

Pa si oglej še nekaj komentarjev, ki smo jih zahvaljujoč našim moškim oboževalcem prejeli preko socialnih omrežij. S pomočjo teh takšne članke najlažje napišemo, ker je inspiracija na dlani. Chat GPT-ja mi ne potrebujemo. 

Rok: “Nogavice so na ženki nekaj najbolj zapeljivega. Nogi, obarvani s tanko tkanino, ki vodi do nebes.”

Aleksandar: “Jaz jih kar sam oblečem včasih, ker se v njih noro seksi počutim. Partnerka nima nič proti.”

Peter: “Meni so hlačne nogavice celo bolj seksi od samostoječih. Tisti všitek med nogama se da raztrgati tako ali drugače.”

Haris: “Ko na ženski vidim najlonke, se mi stemni pred očmi. Posebno, če so prosojne in da se rahlo lesketajo.” 

Sandi: “Meni so krila celo bolj seksi od pajkic, zato ker burijo domišljijo. Seveda me zanima, kaj se skriva tam, kamor pogled iz moje perspektive opazovalca ne seže. Včasih si želim, da bi bil žaba, da bi videl več.” 

Luka: “Meni so posebej všeč črne najlonke. Pa ta božanski občutek, ko jih božam. Včasih si želim, da bi bil poklicni maser stopal!” 

Jure: “Noro se mi zdi, če ima punca oblečene seksi najlonke, medtem ko se sprehajva po mestu. Tisti del, ki ga ljudje vidijo, je povsem običajen, v zgornjem delu pa so lahko odprte v koraku in to veva samo jaz in ona.”

Sergej: “Najboljše so nogavice za pas ali samostoječe, ker jih ne rabiš sleči, ampak omogočajo več … nagajivosti in svobode.”

Denis: “Moja partnerka nosi najlonke skoraj vsak dan. Najprej jih ni želela nositi, ko pa sva se bolje spoznala, pa ji je bilo všeč, da me je lahko povsem zmešala z njimi.”

Damir: "Meni je všeč vonj. En takšen poseben vonj imajo. Posebno v kombinaciji z vonjem nog. Mokre in prepotene ženske noge v najlonkah so mi totalni fetiš."

Nimamo tvojega komentarja? Pa ga zapiši!

Sedaj pa vse fan(t)e pozivam, da zapišejo v komentar na našo stran ali v komentar pod to objavo, zakaj so jim nogavice zapeljive. Kaj je tisto, kar jih pritegne? Mehkoba, gladkost, izgled, lesk … Razpišite se! 

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo