Mama Rocks 50 DEN

Mama Rocks 50 DEN

Fiore
13,99 €

Nosečniške nogavice z emblemom

Barva
  • črna
Velikost
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

100-odstotno varen nakup
 

50 denske hlačne nogavice za nosečnice za hladnejše dni. Nova različica premium nosečniških hlačnih nogavic z emblemom, ki spominja na otroško sobo - tokrat je to moder gugalni konjiček na debelejših hlačnih nogavicah. Hlačne nogavice bodo delovale tako na začetku kot v pozni nosečnosti, saj "rastejo" s trebuščkom. Ta učinek je bil mogoč zaradi uporabe sodobne in super elastične preje. Model se prilagodi vsaki velikosti in obliki nosečniškega trebuščka.

Udobna manšeta, pletena v 3D tehnologiji, ohranja hlačne nogavice na pravi višini brez pritiska, vse za vaše popolno udobje. Te kakovostne, mehke hlačne nogavice imajo tudi dodatno sporočilo - skriti detajl, emblem z modrim gugalnim konjičkom, kar pomeni, da s tem oblačilom povezujemo pozitivna čustva, hlačne nogavice pa so lahko tudi odlično darilo za bodočo mamico. . Zahvaljujoč njim se bodo počutili cenjene in podprte, saj tukaj ponujamo napreden produkt, v katerega prednosti smo prepričani. Izberite preizkušeno rešitev, specializirane hlačne nogavice, namenjene nosečnicam za njihovo maksimalno udobje in varnost.

Ta model, tako kot vse hlačne nogavice iz te linije, zagotavlja edinstven občutek mehkobe, svežine, udobne podpore trebuhu - je odgovor na številne potrebe ženske v tem posebnem času. Zagotavlja nežno podporo utrujenim, oteklim nogam. Poskrbite za svoje dobro počutje v nosečnosti.

Sestava: 80% poliamid, 18% elastan, 2% prolen

W5005
3 Izdelkov
No reviews

Morda vam bo všeč tudi

Stranke, ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo