Podjetje Antioksidant d.o.o.  je predano varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti. Ta politika o varstvu osebnih podatkov opisuje politiko in postopke družbe Antioksidant pri zbiranju, uporabi in razkrivanju vaših podatkov, katere smo zbrali do sedaj in v bodoče, prek javno dostopnih virov na internetu, ter z vašo uporabo naših storitev, spletne strani in drugih oblik pogodbenega razmerja z vami.

Podjetje Antioksidant d.o.o. ne hrani enakih podatkov za vse osebe, to je odvisno od podatkov, ki ste nam jih posredovali. Spodaj so navedeni primeri podatkov, ki jih družba Antioksidant lahko hrani o vas, kateri podatki pa so dejansko shranjeni pa je odvisno od našega predhodnjega sodelovanja in od tega kakšne podatke ste delili z nami. Za več specifičnih informacij o tem, katere podatke zbiramo, stopite v stik z nami na: info@svet-nogavic.si

 

Katere podatke zbiramo o vas?

  • Osnovne informacije: ime, priimek.
  • Kontaktni podatki:  poštni naslov, telefonska številka, e-poštni naslov.
  • Komunikacija z nami: vsebina e-pošte v e-poštnem sporočilu shranjena v sistemih


Obdobje hranjenja podatkov?

Vaše podatke bomo hranili dokler ne pride do preklica vašega soglasja ali zahteve po izbrisu. Ko podatkov ne potrebujemo več, jih izbrišemo iz sistemov zbiranja podatkov.

 

Kako zbiramo podatke?

Podatke ste nam posredovali z izpolnitvijo naročilnega obrazca na naši spletni strani ali pa ste nam jih zaupali preko telefona, elektronske pošte ali kako drugače.

 

Kako uporabljamo vaše podatke?

V družbi Antioksidant, ki upravlja s spletno stranjo Svet Nogavic skrbimo, da so vaši podatki varni in se uporabljajo le za namene, s katerimi se strinjate in ste nam za to dali privoljenje. Podatki se uporabljajo izključno za namene obdelave vašega oddanega naročila in jih ne uporabljamo za druge namene. V kolikor ste se ob naročilu prijavili tudi na naše e-novice, vam na vaš e-naslov lahko pošiljamo akcije in povezave na naše članke, vključno z vsemi obvestili, ki jih zahteva zakonodaja.

 

Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

  • kadar je to potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti;
  • kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev naročila, ki ste ga sklenili z nami ali ker ste od nas želeli ponudbo;
  • kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo

 

Kako varujemo in s kom delimo vaše podatke?

Do vaših podatkov imajo dostop le pooblaščene osebe podjetja Antioksidant, ki tak dostop potrebujejo za opravljanje svojih nalog. Vaših podatkov ne delimo z nikomer in jih tudi nikamor ne posredujemo.

Pridržujemo si pravico, da v celoti sodelujemo s katerim koli organom kazenskega pregona ali pravico do izpolnjevanja sodnega naloga, ki od nas zahteva, da razkrijemo identiteto ali druge podrobne podatke o uporabi našega spletnega mesta ali izdelkov.

Vpeljali smo ustrezne varnostne ukrepe, da preprečimo, izgubo, uporabo, nepooblaščen dostop, spremembo ali razkritje vaših osebnih podatkov. Navedene osebe bodo vaše osebne podatke obdelovale v skladu z našimi navodili in so podvržene našim politikam varovanja osebnih podatkov.

V primeru kršitve bomo obvestili vas in pristojni organ, kadar nas k temu zavezuje zakon.

 

Kako lahko nadzorujete svoje podatke?

Če želite dostopati do podatkov, jih popraviti, izbrisati, omejiti podatke ali podati ugovor oz. uveljavljati pravice iz naslova GDPR, se obrnite na nas, saj v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov lahko zahtevate kopijo osebnih podatkov, ki jih imamo o vas.

Omogočamo vam, da imate dostop do podatkov, ki jih o vas obdelujemo. To pomeni, da nas lahko kontaktirate in podali vam bomo kopijo informacij o tem, katere vaše osebne podatke obdelujemo in za kakšen namen.
Vse informacije vam pošljemo brezplačno v pisni ali elektronski obliki. Dolžni smo vam pojasniti razlog in pravno osnovo obdelave vaših podatkov.

 

Pritožbe

Če po vašem mnenju nimamo pravice obdelovati vaših podatkov, vendar to kljub temu počnemo, lahko vložite pritožbo pri nadzornem organu. Nadzorni organ bo na podlagi vaše pritožbe raziskal, katere ukrepe je treba sprejeti. Če organ odloči, da je treba vzpostaviti nadzor, boste o tem obveščeni v treh mesecih. Če ne prejmete obvestila, se lahko za odgovor obrnete na sodišče.

Skladno z GDPR bo vaša zahteva obravnavana v 30 dneh od pridobitve vseh informacij, potrebnih za obravnavo vaše zahteve. V primeru zapletene zahteve se lahko to obdobje podaljša za največ dva meseca, o čemer vas bomo predhodno tudi obvestili.

 

Kako nas lahko kontaktirate?

Če imate kakršna koli vprašanja o naših praksah ali tej politiki varstva osebnih podatkov ali želite uveljavljati katero izmed pravic nam pošljite elektronsko sporočilo na info@svet-nogavic.si ali nam pišete na naslov Antioksidant Boris Rižnar s.p., Arnolda Tovornika 15, 2000 Maribor

To politiko varstva osebnih podatkov lahko kadarkoli spremenimo. Vse spremembe ali posodobitve bodo učinkovite takoj po objavi na tej strani. Svetujemo vam, da to politiko varstva osebnih podatkov redno spremljate za morebitne spremembe. Po datumu veljavnosti lahko ugotovite ali so bile izvedene spremembe.

 

 

 
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo