1. Kako postanem kupec v Svetu Nogavic?

V levem zgornjem kotu strani (nad napisom za brezplačno dostavo) je napis "Registracija". Najprej vpišete svoj e-mail, potem izpolnite polja s podatki, ki jih bomo potrebovali za izvedbo vašega naročila in s potrditvijo postanete član.

2. Kako kupujem?

Izdelek, ki ga želite kupiti, dodate v nakupovalno košarico z gumbom "V košarico". Ta je enostavno dostopna v desnem zgornjem kotu strani (levo od logotipa). Če se boste z miškinim kurzorjem pomaknili nad napis se bo vsebina košarice razkrila, če boste kliknili nanjo pa boste preusmerjeni na njeno stran. Če boste pomotoma kakšen izdelek večkrat dodali v košarico, mu lahko v tem meniju določite količine.

3. Ali bodo moji osebni podatki pri vas varni? 

Vsi vaši podatki bodo izključno uporabljeni za obdelavo vašega naročila in ne bodo posredovani drugam. Spoštujemo vsako našo stranko in ne želimo izkoristiti njenega zaupanja.

4. Zakaj ne morem kupiti izdelkov preko PayPal-a ali bančne kartice?

Tudi to opcijo bomo kmalu omogočili. 

5. Kako vem, da mi bodo nogavice prav?

Velikostni razredi se med prodajalci razlikujejo, zato vam svetujemo, da si ogledate tabele velikosti TUKAJ! Če bi bili v dilemi glede konfekcijske številke, nam pošljite e-mail ali nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali. 

6. Ali so proizvodi vaših proizvajalcev vredni zaupanja?

Vsi naši proizvodi so poljskega porekla, izredno kvalitetni in konkurenčni na globalnem trgu. Pleteni so iz najboljših prej z italijanskimi pletilnimi stroji. Lahko nam tudi pošljete povratne informacije in vaše predloge, česa si v naši trgovini želite videti več.

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo