Stroški pošiljanja s Pošto Slovenije znašajo 3,99€ (oziroma 2,49€, če ste znesek predračuna že nakazali na naš transakcijski račun). V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 16 ure, pošiljko odpošljemo isti ali najkasneje naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že 1 dan po pošiljanju, čeprav je rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, 3 dni. Naročila v znesku nad 40 € dostavimo brezplačno. 

Omogočeni so nalednji načini dostave:

* Po povzetju; pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo (opozorilo: pošta zaračuna 1,20€ provizije + strošek dostave 3,99€).
* Po predračunu, PayPalu ali kartičnem plačilu. Pri predračunu kupec opravi naročilo, nato se mu izpišejo podatki z računom za nakazilo denarja (prejmete na vaš e-mail). Takoj, ko prejmemo potreben znesek, izdelke pošljemo na naveden naslov (znesek je v tem primeru samo 2,49€).

Priporočamo: pri plačilu po povzetju, si Pošta Slovenije zaračuna še provizijo za plačilo 1,20€, zato svetujemo plačilo po predračunu, kjer se plača samo poštnina 2,49€. 

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo