O nas...

Svet Nogavic je spletna trgovina z moškimi, ženskimi in otroškimi nogavicami vseh vrst, ki jih lahko nakupite kar iz domačega naslonjača. Naša skrb je predvsem, da vam v najkrajšem možnem času nogavice dostavimo na vaš naslov in da s kvaliteto naše ponudbe ne boste razočarani. Zelo pomemben nam je tudi stik s strankami, saj nam vaše mnenje pomaga pri naročanju novih modelov in pri izbiri znamk. Naš cilj je, da bo spletna trgovina narejena po vašem okusu, da boste v njej našli to kar iščete in da bomo dobro založeni.

Trenutno naročamo izdelke pri štirih poljskih proizjavalcih nogavic: Romartex, Fiore, Marilyn in Knittex. Vsi omenjeni proizvajalci imajo italijanske pletilne stroje in po kvaliteti ne zaostajajo za drugimi dražjimi znamkami nogavic. Kasneje se želimo orientirati tudi na druge proizvajalce in prodajo razšpiriti na druge trge izven slovenskih meja. Ker smo nastali šele maja 2013 in smo v fazi raziskovanja tržišča, bodo vsake vaše izkušnje z našimi nogavicami zelo dobrodošle. Pišite nam; kaj vam je všeč, kaj vas moti, kako bi stvari izboljšali ipd. Vaše želje bomo z veseljem upoštevali.

Nogavice zaenkrat dostavljamo preko Pošte Slovenije. Pri naročanju preko Pošte Slovenije sta prav tako omogočeni dve opciji naročanja; s predhodnim nakazilom, kjer je poštnina samo 1,90€ in z plačilom ob prevzemu, kjer je strošek 3,90€.

Cene naših izdelkov so privlačne, konkurenčne in ob posebnih priložnostih znižane. Zelo pomembna nam je tudi zgodba: zanima nas, kdo ste, kaj vas zanima, kako vam lahko ustrežemo in kako vas bomo navdušili, da boste svoje občutke delili z drugimi. Verjemite, da pri nas niste zgolj številka naročila pač pa želimo z vami vzpostaviti prijateljski odnos in si vas bomo sigurno zapomnili.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate tudi preko Facebook profila, Twitterja ali pa kar preko naše spletne strani. Na Facebooku in Twitterju redno dodajamo novosti iz naše spletne trgovine, objavljamo akcije, zanimivosti iz področja nogavic in zbiramo predloge za naročila nogavic. 

 

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo