Kako bomo pobarvale zimo? 

Ena izmed prvih lastnosti, ki jih na ljudeh opazimo, so barve oblačil. Pomagajo nam odkriti zavestne in nezavdne lastnosti človeka. Kako je z barvami oblačil v zrelih ženskih letih 50+, kako je z barvami oblačil v zimskem času? Seveda o črni in o vseh mogočih kombinacijah s črno ne more biti dvoma. Posebno lepa in varna je kombinacija črne in bež. Kdor se rad obleče v črno, ima zagotovo močno voljo in trdna stališča. Črna je barva moči in oblasti.

Primerne  so kombinacije z bordo rdečo ali temno zeleno. Bordo rdeča je močna barva, ki izžareva moč, strast, spontanost, odločnost, pogum,… Temno zelena je sinonim za mirnost in sproščenost. Temno modra oziroma mornarsko modra pa je barva, ki jo seveda lahko brez zadržkov nosimo v vseh letnih časih in v vseh življenjskih obdobjih. Modra je barva miru in harmonije. Lepa izbira je tudi kraljevska vijolična barva, ki predstavlja luksuz, bogastvo in prefinjenost.

Črne nogavice so varna izbira.

Vse naštete barve so odlično kombinirajo z vsemi odtenki sive. Siva pomeni inteligenco, zrelost in praktičnost. Če bomo pri nogavicah v barvah bolj drzne, bomo seveda ostala oblačila kombinirale v bolj umirjenih tonih.

Poskusimo z debelejšimi barvnimi nogavicami?

Debelejše barvne nogavice so lep modni dodatek in dodajo celotnemu outfitu poudarek in moč. Vse omenjene barve pripadajo elegantni temni lestvici, ki doda nogam vitkost. Poleg tega pa ustvarjajo harmonijo z vzorci  oblek v modnih barvah. V zimskem času boš seveda izbrala mat model nogavic z večjo gostoto. Hlačne nogavice iz mikrofibre Julia 40 DEN-ske so na izbiro v 25-tih različnih barvah, so zelo trpežne in udobne. Paola so 60 DEN-ske zelo kvalitetne, mehke in udobne hlačne nogavice, ki so na voljo v 10-tih različnih barvah. Emma 100 DEN-ske pa so trenutno na izbiro v 14-tih barvah.

Ne glede na to, kako kombiniramo oblačila, velja glede nogavic in čevljev pravilo, ki ga je dobro upoštevati. Nogavice in čevlji naj bodo v enaki barvi, saj nam ta izbira optično podaljša noge. Si morda katera ne želi dolgih nog?

Nogavice naj se ujemajo z barvo čevljev.

Ob tem seveda gladko pozabimo na pravilo, da mora biti torbica v enaki barvi kot čevlji. V kolikor so v isti barvi nogavice in čevlji, je torbica nujno v drugi barvi. Najpomembnejše pravilo pri sestavi outfita je seveda splošna harmonija celotne podobe. Torej, bolj kot bodo barvne in razkošne nogavice s čevlji, bolj bodo umirjena in usklajena ostala oblačila. 

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo